O podjetju

Družba Razvojni zavod d.d. deluje v slovenskem prostoru od leta 1981 kot DS SIS materialne proizvodnje, od leta 1986 pa kot gospodarska družba. Začetki delovanja so bili na področju interesnih skupnosti materialne proizvodnje, vodenju investicij občinskih samoprispevkov ter negospodarske investicije na področju nekdanje Občine Domžale. 

V svojem organizacijskem sklopu je imela družba tudi lokacijsko službo, urbanizem in prostorsko planiranje.

Po letu 1991 se je družba reorganizirala tako, da sedaj na osnovi izkušenj, pridobljenih znanj in referenc iz izvajanja objektov uspešno delujemo na področju novogradenj, rekonstrukcij in adaptacij različno zahtevnih objektov visokih in nizkih gradenj. Dela izvajamo, tako za naročnike na osnovi pridobitve del po javnih naročilih – šole, vrtci, kulturni domovi, zdravstvene ustanove, lekarne, mrliške vežice), kot za privatne naročnike (stanovanjski objekti, skladiščni, poslovno pisarniški in proizvodni objekti).

Izvajamo tudi dela na lastnih investicijah s področja stanovanjske in poslovne gradnje.

Zavedamo se ostre konkurence na gradbenem trgu, zato pri pridobivanju in izvajanju del investitorjem nudimo vedno popoln servis tudi s svetovanjem, s prenašanjem naših bogatih izkušenj realizacije dosedanjih projektov.

S kompletno izvedbeno ekipo strokovnjakov, delavcev in sodelavcev smo sposobni realizirati vsak investicijski projekt, kjer naročniku (investitorju) lahko ponudimo kompleten servis od projektiranja, pridobitve gradbenega dovoljenja do izvedbe in na koncu pridobitve uporabnega dovoljenja.

Ker nismo preveliki, smo z našo organizacijo hitro prilagodljivi, tako zahtevam posameznih naročnikov, kot gradbenega trga. Na posameznih projektih sodelujemo z dolgoročno preizkušenimi in preverjenimi izvajalci obrtniških in instalacijskih del.

Ves čas svojega delovanja skrbimo tudi za poslovno urejenost. Družba ima pridobljen certifikat ISO 9001 Q-1652, s čimer zaposleni dokazujemo, da se držimo vpeljanih določil in načel poslovne odličnosti.

Kontaktni podatki

RAZVOJNI ZAVOD
podjetje za poslovne storitve d.d.

Blatnica 1
1236 Trzin

Tel: 01 530 05 00
Faks: 01 562 10 36
E-poštni obrazec

Domov  -  Stanovanja v Kamniku  -  Ponudba  -  Reference  -  O podjetju  -  Kontakt  -  Piškotki

© 2012 Razvojni zavod d.d. Vse pravice pridržane. Stran poganja EASYWEB